ПОДДРЪЖКА & СЕРВИЗ

Сено София Ви предлага професионални решения за обработка и производство на кабелни продукти с високо качество на изработка. Нашите усилия са насочени към предлагането на машини с най-висок клас на точност и продуктивност. С нашите сервизни и консултантски услуги, ние ще Ви помогнем да постигате желаните от Вас високирезултати.

МОСТРИ

55В намирането на най-подходящите решения за Вашите нужди, опитните ни служители анализират необходимите машини, а от там и процеси за обработка, за да се определят оптималните решения за Вашето производство.

РЕШЕНИЯ

66Преди започване на всяко едно ново производството е важно да бъде извършено проучване на целия необходим процес на изработка на съответното изделие, за да се определи най-точно и коректно, оборудването което ще  отговаря на Вашите нужди и изисквания.

КОНСУЛТАЦИИ

22Предлагаме професионални консултантски услуги и инженеринг, за анализ на производството и оценка на производителността, което ще Ви помогне да оптимизирате вашата продукция.

ОПЦИИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ

finansiНие се стремим да намерим най-доброто възможно решение за финансиране за покупката на машина. Има различни възможности за лизинг и под наем, опции за  бюджетиране и финансова ефективност. Моля свържете се с нас за възможните решения.

 

 

ИНСТАЛАЦИЯ

instalПрофесионалната инсталация е ключът към доброто производствено  начало. Нашите експерти ще Ви преведат през основните функции на оборудването. Ние ще въведем в експлоатация Вашите машини и оборудване и заедно ще произведем първите образци от Вашите продукти.

ПОДДРЪЖКА НА ПРОИЗВОДСТВОТО

77Инсталирането на нови машини или софтуерни решения изискват време и професионален опит. За да се осигури безпроблемно производство и да се избегне ниска ефективност, нашите сервизни инженери са готови да помогнат на операторите Ви в началото на производствения процес.

ОБУЧЕНИЕ И СЕМИНАРИ

obuchenieЗа да получите максимума от Вашето оборудване, се възползвайте от нашите професионални обучения и семинари. В зависимост от Вашето местоположение ние предлагаме разнообразие от персонализирани или стандартизирани събития, които да Ви помогнат да разберете пълния набор от възможности, необходими за Вашите производствени нужди. Можете да изберете обучения от производителя, на място при Вас или при нас, дори и уеб-обучения и уеб- демонстрации. Попитайте ни за възможните решения.

ИНСТАЛИРАНЕ И ПОВЕЧЕ

44Първият етап от производството е от решаващо значение за постигане на високоефективни резултати. Правилната концепция и ноу-хау, ще гарантират постигането на тази цел.