ПОДДРЪЖКА & СЕРВИЗ

Сено София Ви предлага професионални решения за обработка и производство на кабелни продукти с високо качество на изработка. Нашите усилия са насочени към предлагането на машини с най-висок клас на точност и продуктивност. С нашите сервизни и консултантски услуги, ние ще Ви помогнем да постигате желаните от Вас високирезултати.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

МОСТРИ

МОСТРИ

В намирането на най-подходящите решения за Вашите нужди, опитните ни служители анализират необходимите машини, а от там и процеси за обработка, за да се определят оптималните решения за Вашето производство.

РЕШЕНИЯ

РЕШЕНИЯ

Преди започване на всяко едно ново производството е важно да бъде извършено проучване на целия необходим процес на изработка на съответното изделие, за да се определи най-точно и коректно, оборудването което ще  отговаря на Вашите нужди и изисквания.

КОНСУЛТАЦИИ

КОНСУЛТАЦИИ

Предлагаме професионални консултантски услуги и инженеринг, за анализ на производството и оценка на производителността, което ще Ви помогне да оптимизирате вашата продукция.

ИНСТАЛАЦИЯ

ИНСТАЛАЦИЯ

Професионалната инсталация е ключът към доброто производствено  начало. Нашите експерти ще Ви преведат през основните функции на оборудването. Ние ще въведем в експлоатация Вашите машини и оборудване и заедно ще произведем първите образци от Вашите продукти.

ОПЦИИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ

ОПЦИИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ

Ние се стремим да намерим най-доброто възможно решение за финансиране за покупката на машина. Има различни възможности за лизинг и под наем, опции за  бюджетиране и финансова ефективност. Моля свържете се с нас за възможните решения.

ПОДДРЪЖКА НА ПРОИЗВОДСТВОТО

ПОДДРЪЖКА НА ПРОИЗВОДСТВОТО

Инсталирането на нови машини или софтуерни решения изискват време и професионален опит. За да се осигури безпроблемно производство и да се избегне ниска ефективност, нашите сервизни инженери са готови да помогнат на операторите Ви в началото на производствения процес.

ОБУЧЕНИЕ И СЕМИНАРИ

ОБУЧЕНИЕ И СЕМИНАРИ

За да получите максимума от Вашето оборудване, се възползвайте от нашите професионални обучения и семинари. В зависимост от Вашето местоположение ние предлагаме разнообразие от персонализирани или стандартизирани събития, които да Ви помогнат да разберете пълния набор от възможности, необходими за Вашите производствени нужди. Можете да изберете обучения от производителя, на място при Вас или при нас, дори и уеб-обучения и уеб- демонстрации. Попитайте ни за възможните решения.

СЕРВИЗ & ПОВЕЧЕ

Първият етап от производството е от решаващо значение за постигане на високоефективни резултати. Правилната концепция и ноу-хау, ще гарантират постигането на тази цел.

Свържете

се с нас

СЕРВИЗНИ ТЕХНИЦИ

тел: 066 / 800 071
e-mail: services@senosofia.com