seno-pict2.png

Further B300

RotaryStrip2400 web

Търсите преносима, изключително ефективна, надеждна и лесна за управление и настройки зачистваща машина? Имате нужда да обработвате кабели със сечение между 0.03 и 8мм2 (32-8 AWG)?

Не търсете повече. Нашата съвсем нова зачистваща машина B300 e точният избор.

Зачистващата машина Schleuniger B300 впечатлява с отлично съотношение между цена и производителност, като предлага несравними нови възможности в този цнови клас. Ергономичният дизайн на B300, нейният напълно обновен интерфейс и 5“-ят цветен touchscreen-панел с висока резолюция, Ви предлагат непознато до сега ниво на опериране и комфорт.

B300 e изключително лесна за опериране дори и без опит в програмирането. Чуствителният на допир панел е с ясно и опростено съдържание, а интуитивното меню за навигация осигурява от самото начало, разбираемо използване на машината.

Други предимства на B300 са нейната надеждност, механична прецизност, къси работни времена, осигуряващи висока продуктивност при стандартни приложения на зачистване. Постоянният контрол върху осите при точката за настройка и актуалните им стойности, елиминират нуждата от настройки, увеличават качеството и спестяват ценно време.

В своя ценови клас, премосимата B300 зачистваща машина, открива напълно нови възможности за бързо и в същото време надеждно зачистване на кабели със сечение от 0.03 до 8 мм2 (32 до 8 AWG).
Ергономичният дизайн на B300, нейният напълно обновен интерфейс и 5“-ят цветен touchscreen-панел с висока резолюция, Ви предлагат невероятно лесно програмиране и работа с машината.
Машината е невероятно лесна за употреба, дори и без познания за програмирането ѝ. Опростена, но ясна информация на екрана, насочващо меню за навигация спомагат за интуитивното ѝ използване. Параметрите на процесите, които са запазени в софтуера, позволяват употребата им в други процеси към общите функции на зачистване (цялостно или частично), както и функцията “recut” (подрязване за подравняване на жилата). По-сложни приложения, запазването на артикули или специфични за клиента параметри на обработка могат да бъдат постигнати с допълнителната опция за надграждане на софтуера.
Постоянната точност, механична прецизност и късите работни цикли, осигуряват висока продуктивност в най-често срещаните зачистващи процеси.

  • Сечение на проводника – Зачистване: 0.03 – 8 mm² (32 – 8 AWG)
  • Сечение на проводника - Рязане: Max. 2.5 mm2 (stranded wire)
  • Максимален външен диаметър: Max. 7 mm
  • Дължина на зачистване: Max. 50 mm
  • Дължина на издърпване: Max. 30 mm

Минимална дължина за зачистване на външната изолация с възможност за зачистване на вътрешните жила: 5.5 mm (със специални захващащи челюсти)

 
 PDF download YouTube Logo crop100