seno-pict2.png

Further B300

RotaryStrip2400 web

Търсите преносима, изключително ефективна, надеждна и лесна за управление и настройки зачистваща машина? Имате нужда да обработвате кабели със сечение между 0.03 и 8мм2 (32-8 AWG)?

Не търсете повече. Нашата съвсем нова зачистваща машина B300 e точният избор.

Зачистващата машина Schleuniger B300 впечатлява с отлично съотношение между цена и производителност, като предлага несравними нови възможности в този цнови клас. Ергономичният дизайн на B300, нейният напълно обновен интерфейс и 5“-ят цветен touchscreen-панел с висока резолюция, Ви предлагат непознато до сега ниво на опериране и комфорт.

Софтуер за сканиране на баркодове сега наличен безплатно

csm Barcode 0d9714d2c7

Новият софтуер за сканиране на баркодове на Schleuniger сега е достъпен за всички клиенти безплатно. 

Новият софтуер за сканиране на баркодове на Schleuniger сега е достъпен за всички клиенти безплатно. До сега софтуерът беше достъпен чрез лицензионен ключ и допълнително заплащане. Свойството е налично на следните машини:

   • UniStrip 2300
   • UniStrip 2550
   • RotaryStrip 2400
   • CoaxStrip 5200
   • JacketStrip 8310

Съществуващи клиенти могат да получат безплатен софтуер ъпдейт за машините си, който ще активира свойството за сканиране на баркодове. С него програми от библиотеката на машината могат да бъдат активирани просто чрез сканиране на баркод, без да има нужда да се търси за програмата в менюто. Това значително намалява времето за настройване и елиминира възможността за грешки на оператора при сменяне на работи!

Софтуер за обработване на кабелен списък сега наличен безплатно

csm UniStrip 2300 WireList 76b4a249a6

Нов софтуерен ъпгрейд с обработване на кабелен списък сега е наличен безплатно за UniStrip 2300, UniStrip 2550 и RotaryStrip 2400.

Нов софтуерен ъпгрейд за обработване на кабелен списък сега е достъпен за всички клиенти безплатно. Софтуерът може лесно да бъде качен на всички съществуващи UniStrip 2300, UniStrip 2550 и RotaryStrip 2400 машини.

С обработването на кабелен списък е възможно да бъдат записани до 100 различни списъка и до 40 кабелни програми. По време на обработването на кабелен списък софтуерът казва на оператора следващата нужна стъпка, което значително намалява нужното време и възможността за грешка на оператора.

Придобиване на мажоритарна част от adaptronic Prüftechnik GmbH

csm Schleuniger adaptronic bearbeitet 957869192d

Schleuniger подписа споразумение да получи 60% от adaptronic Prüftechnik GmbH, базирани в Вертхайм, Германия.

На 13ти ноември 2017 Schleuniger подписа споразумение да получи 60% от adaptronic Prüftechnik GmbH. Лидер в системи за кабелни тестове и тестове на функции, adaptronic наема около 140 служители и през 2016 генерира продажби за около 14 милиона евро.

Благодарение на adaptronic, Schleuniger сега ще има възможността да добави персонализирани решения за тестване на кабелни снопове и съединители за авиация, космонавтика, железопътна технология, автомобилна технология, автоматизирана технология и индустриални сектори към настоящия си обхват на обслужване.